Arrangementer Østjylland

Kære medlemmer af Fødevareforbundet NNF Østjylland.

Vores aktivitetsprogram for 2024 er præsenteret på årets generalforsamling 9. marts 2024.

Aktivitetsudvalget i Østjylland arbejder med at udvide, og lave et katalog af nyheder netop for dig i 2025. Se kommende arrangementer nedenfor.

Husk at holde jer løbende opdateret på vores hjemmeside, nyhedsbrev eller Facebook for at opdage flere aktiviteter gennem 2024.

1. maj i Østjylland

Den 1. maj fejrer fagbevægelsen traditionen tro arbejdernes internationale kampdag. Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) fejrer dagen flere steder i Østjylland. Læs mere om arrangementerne:

→ 1. maj i Aarhus

→ 1. maj i Randers

→ 1. maj i Horsens-Hedensted

→ 1. maj i Silkeborg

Djurs sommerland for medlemmer af NNF Østjylland

Kom i Djurs Sommerland sammen med ægtefælle/samlever, hjemmeboende børn og børnebørn hvor i blandt andet kan opleve Drop Tower som nyhed for 2024 samt mange andre fantastiske aktiviteter for kun 125,- pr. stk.

Billetten kan bruges på én af i alt 23 dage. Tilbuddet gælder for medlemmer af NNF Østjylland, deres ægtefæller/samlever, hjemmeboende børn og børnebørn.

Billetter sælges på afdelingskontorerne eller hos tillidsrepræsentanten.

OBS.: Det er kun muligt at gøre brug af ét af afdelingens medlemstilbud vedrørende billetter til Djurs Sommerland eller Lalandia pr. kalenderår.

Læs mere om Djurs sommerland her:

Aquadome for alle vandhunde i Lalandia Billund

Savner du også sydens varme vand og bølger, leg og afslapning, så har du her muligheden for at komme afsted til Lalandia Billund sammen med Fødevareforbundet NNF Østjylland. Vi har fået fat i de bedste billetter til Aquadome for kun 125,- pr. stk.

Billetten er gældende ét år fra købsdatoen og kan anvendes hele året.

Tilbuddet gælder for medlemmer af NNF Østjylland, deres ægtefæller/samlever, hjemmeboende børn og børnebørn.

OBS.: Det er kun muligt at gøre brug af ét af afdelingens medlemstilbud vedrørende billetter til Djurs Sommerland eller Lalandia pr. kalenderår.

Tilmeldingsfrist: 28. marts 2024.

Læs mere om Lalandia Billund, og hvordan du bestiller billetter her: